den 21 januari 2013
You are here: Om ossFrisk Hund i Media
  Sök
Cissi Olin var på Collie SM 2010 Minimera


Cissi Olin från Frisk Hund var på plats och masserade hundar under Collie SM i Oskarshamn 2010. Läs artikeln här om en otroligt varm men trevlig helg!

Läs artikel

  
 
Carina i radion "ett hundliv" Minimera
Carina i radion programmet "Ett Hundliv" - den 3 juni 2010

 Onsdagen den 2 Maj var Carina med i radioprogrammet "Ett Hundliv" som sänds på P4 Jönköping. Vill du lyssna på programet välj 11-11.30 dock kan ni hoppa fram ca 10-15 minuter innan programet kommer.

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=53&date=2010-06-02&sida=2

 

 läs mer ...

  
 
Lyssna på Carina i Radion Minimera
Lyssna på Carina när hon var med i radion - den 19 april 2010

 
Lyssna på programmet Direkt med Håkan Eng, som går på P4/ Jönköping. Carina var tillsammans med hela Cirkus Möller i stundion. 

Första halvan

Andra halvan

 läs mer ...

  
 
Hundutställning i Malmö Minimera
Hundintresset håller i sig! - den 23 mars 2010


Omkring 4 300 hundar av 260 raser fanns med på helgens internationella hundutställning på Malmömässan. Men besökarna var ännu fler. – Det kom över 3 000 under lördagen, och söndagen brukar vara ännu bättre, konstaterar utställningsansvarige Björn Bäckström från Sydskånska Kennelklubben.
Bedömningar och uppvisningar av olika slag stod traditionellt på programmet men det fanns även en rad andra inslag, som exempelvis hundmassage.
– Det börjar bli stort och en tävlingshund har lika stort behov av massage som en elitidrottsman, säger Emma Grytsjö, utbildad hundmassör.
Sandra Andersson, matte till Windie som fick prova på, blev nöjd.

OBS! Frisk Hund var på plats och masserade under hela helgen! (se bild) 

Källa; skanskan.se
 

 läs mer ...

  
 
Hemma hos Emma trivs hundarna Minimera
Lokaltidningen Mellanskåne 25/11-09 - den 25 november 2009

<B>DJURVÄN</B>. Emma älskar sina djur och kärleken tycks vara besvarad. Foto: Tina NilssonDet både syns och hörs att Emma Grytsjö gillar djur. I hennes och maken Olas lägenhet samsas en hund, två katter och en orm. Och i stallet finns Emmas häst. När Lokaltidningen hälsar på finns det ytterligare en fyrbent kompis i hemmet. Aila, en Lapsk vallhund har kommit för att få en massagebehandling.
– Det är så kul att se hur Aila har förändrats sedan hon har gått och fått massagebehandlingar hos Emma. Hon är mycket piggare nu, har större aptit och när vi tränar brukstävling och lydnad syns det att hennes steg har blivit mycket bättre. Nu galopperar hon mycket mer, säger Ailas matte Eva Verner.

 

 läs mer ...

  
 
En hjälpande tass Minimera
En hjälpande tass 8/8 -09 i Jönköping - den 23 mars 2010

Att få massage och pedikyr i parken en solig Augustidag låter kanske inte helt fel, men det är bara för hundar.
Idag anordnas "en hjälpande tass" en aktivitetsdag för hundar i Stadsparken i jönköping.

Källa:www.sr.se/jonkoping

 läs mer ...

  
 
Snapphanefejden Minimera
Snapphanefejden 22-26/7 -09 Hässleholm - den 23 mars 2010


"Det är som ett gift"

När Snapphanefejden annornas i Hässleholm handlar det förvisso om agility. Men tro inte det bara är fråga om att få hundar att springa fort och att hoppa över hinder. Kalla det istället en livstil. Eller varför inte ett gift?
Lite längre bort finner vi hundvård av det lyxigare slaget. Lilla Dogge ligger och får massage av Emma Grytsjö, som tillsammans med Carina Losenborg erbjuder hundmassage under tävlingarna. Att träna och tävla agility sliter på hundarna, och då kan massage vara en viktig del både i förebyggande och rehabiliterande syfte.
 

källa: www.sr.se

 läs mer ...

Samarbete vänner emellan - den 23 juli 2009

I ett annat tält längre bort står två massagebänkar uppställda. På en av dem ligger australian shepardhanen Beon och får massage av fysioterapeuterna Carina Losenborg och Emma Grytsjö.
– Sträckningar är vanligast. Det är lätt hänt i snabba svängar, säger Emma Grytsjö.
Hur reagerar hundarna på massagen?
– Först undrar de vad vi håller på med. Men när smärtan släpper så tycker de att det är jätteskönt, säger Carina Losenborg.

 läs mer ...

  
 
Personliga uppgifter | Användarvillkor
Copyright 2009 by friskhund.se