den 21 januari 2013
You are here: Om oss
  Sök
Vad är Frisk Hund? Minimera
Frisk Hund kommer vara det ledande märket för friskvård för hund. De terapeuter som är med kommer att utmärka sig för kvalité, kunskap och god vård. Samtliga arbetar med Genuin Svensk Massage som är en idrottsmassage med snabbverkande och hållbart resultat.
 
Vi vet att det är svårt att veta vilken terapeut man ska välja och därför erbjuder Frisk Hund pålitliga terapeuter. Du kan enkelt boka in en tid på hemsidan eller få fram kontaktuppgifter till terapeuten närmast dig.
 
Målet är även att sprida kunskap om friskvård och bra träning för hund. Genom att låta experterna svara på dina frågor, läsa artiklar eller diskutera med andra hundmänniskor i forumet.
  
 
Vilka är Frisk Hund? Minimera

Vi som startade Frisk Hund heter Emma Edvardsson och Carina Losenborg. Tanken startade under sommaren 2009 när vi började åka ut på tävlingar och massera hundar. Vi upptäckte att intresset för massage och friskvård var väldigt stort och hundfolk från hela Sverige var intresserade.

Emma Edvardsson flyttade från Borås till Skåne -04 och bor nu i Hörby. Hon har tränat agility och lydnad med sin Flatcoated Retriver, nu har hon en Cane Corso tik. Emma är utbildad hundmassör och hästmassör.

Carina Losenborg bor i Huskvarna och driver även en mindre kennel med Australian Shepherd. Hon har tränat och tävlat i det mesta inom hundsport och är aktiv just nu med sina tre Aussie. Carina är utbildad hundmassör och människomassör.

 

  
 
Frågor eller synpunkter? Minimera

Har du några frågor om Frisk Hund, förslag till förbättringar eller synpunker. Kontakta oss på Frisk Hund så vi kan försöka hjälpa dig. Ring eller maila till info@friskhund.se

Är du en terapeut som är intresserad av att gå med i Frisk Hund?  
Klicka här eller kontakta Emma för mer information.

  
 
Emma och Carina Minimera

 

 Beon, Bus, Carina, Bimbo, Emma o Bello

  
 
Carina Losenborg Minimera
  
 
Emma Edvardsson Minimera
  
 
Personliga uppgifter | Användarvillkor
Copyright 2009 by friskhund.se