den 21 januari 2013
You are here: Evenemang
  Sök
Evenemang Minimera

Under det gångna året har vi varit ute och masserat på många olika tävlingar. På tävlingarna brukar vi erbjuda massage för hundar men även för  människor (beroende på om vi har någon på plats med den utbildningen). Vi har bland annat varit på Bruks och IPO  SM, Tjänstehunds  SM, snapphanefejden, vallhundstävlingar, whippetrace, Rundbane SM mfl. Detta har varit något som vi har fått enormt mycket uppmärksamhet för och som har varit mycket uppskattat av både människor och hundar.  Därför kommer vi att göra detta även i år och du kan se i kalenderna vart vi ska vara!
  

Här kommer lite kommentarer som vi fått under olika tävlingar.

"En sliten gammal man fick en suverän behandling gick dansande ut ur tältet efter massagen. Tack för hjälpen" /Ulf

"Tack för en perfekt massage. Utan den hade jag inte kunnat springa så bra som jag gjort. Tre rosetter!! Du är jätte duktig!" /Yvonne

"Tack för hjälpen. Nu får vi två nya hundar snart!" /Ann

"Tack för all hjälp med min hund =)" /Eva

"Massage är toppen! Tycker samojedhunden Stella" /Beatrice

"Tack för hjälpen" /Patrik och cockerpojken Enzo

"Hundmassage Otroligt BRA! Behållning för hela resan. har sökt för
problem hos veterinär flertal gånger men inget har visat sej vara fel.
Också är hunden så superspänd! Bokade tid direkt! REKOMENDERAS!!!
/Eva Werner"

Är massage doping?
Många har frågot oss om detta med doping så därför kommer här en lite förklaring. När vi står och masserar på en tävling är vi mycket noga med att följa de regler och bestämmelser som finns. Vi brukar göra en så kallad ”prova på massage” där vi är försiktiga med att göra något som kan klassas som doping. Vi frågar alltid om hunden ska tävlas och behöver en hund en ”riktig” massage istället för den lite mjukare vi gör på  tävlingar  ber vi dem komma  tillbaka efter hunden är tävlad. Har en hund blivit skadad eller haltar så avråder vi alltid från att tävla hunden, när hunden är struken kan vi ge den vård som hunden behöver.
 

Om ni vill  att vi kommer till er tävling så skicka ett mail till carina@friskhund.se eller ring Carina på 070-6705372. Det kostar er givetvis ingenting  att vi kommer och är med på eran tävling. Vi tar med alla saker så ni som arrangör behöver bara bjuda in oss resten fixar vi.
Vi kommer på alla sorters  arrangmang som gäller hund, stora som små.
 

  
 
Doggytält Minimera

  
 
Personliga uppgifter | Användarvillkor
Copyright 2009 by friskhund.se