den 21 januari 2013
You are here: Elevbehandlingar
  Sök
Elever Minimera

På denna sidan kan du hitta elever som just nu går och läser på UPH. De är alltså inte färdigutbildade men behöver hundar att träna på. Kontakta dem gärna för en konsultation.

  
 

 

Småland Minimera

Ulrika Håkansson - Hok

Ulrika Håkansson 30år. Jag bor i Hok tre mil söder om Jönköping. Tävlar och tränar aktivt IPO (internationell prövnings ordning) och har också erfarenhet av träning av hundar för polisiärt/ väktar bruk. 

Jag går just nu och utbildar mig till Canineopat på UPH och börjar från och med vecka 41 att göra elevbehandlingar i hundmassage. Jag kan komma hem till er och behandla er hund i dess trygga hemmiljö. Jag åker även ut till hunddagis och kennlar och gör behandlingar.

Kontakta mig för mer information och tidsbokning.

Mobil nr: 0707-75 80 35
Mailadress: hundhalsa@gmail.com

  
 
Södermanland Minimera

Caroline Örsbrink - Katrineholm

Jag heter Caroline Örsbrink och bor utanför Katrineholm i Södermanland. Jag har alltid hållit på med hundar. Och har alltid haft en förkärlek till massage och att kunna hjälpa hundar på andra sätt än att gå till veterinären. Jag har själv en blandras tik som heter Alice.
Jag tar 100 kr för en behandling

Mobilnr: 073-825 49 63
Mailadress: caroline.orsbrink@hotmail.com

 

 

 

 

Maria Sjöberg - Järfälla

Maria Sjöberg heter jag. Bor i Järfälla 3mil norr om Stockholm. Jag tränar aktivt med min aussie Baileys inom rallylydnad, lydnad och bruks. En del tävlingar blir det också.
Just nu utbildar jag mig till canineopat på UPH. En elevbehandling hos mig kommer att kosta 100kr förutsatt att den sker hemma hos mig, gör den inte det tillkommer milersättning.
 
Är ni en grupp på flera hundar? 
Vill ni att jag kommer till er brukshundklubb eller ert hunddagis?
Vill ni att jag masserar på er tävling?
 
Kontakta mig så kommer vi överens om något.
 


Hemsida: www.hundmaria.se
Mejl: msjoberg1988@gmail.com
Tel: 0707- 23 03 20

  
 
Västergötland Minimera

Åsa Sjöberg - Lindome

Jag heter Åsa Sjöberg och bor i Lindome. Jag har haft egen hund i 20 år och är utbildad instruktör och lärare hos Svenska Brukshundklubben. Jag har tävlat både bruks och lydnad på elitnivå med mina tidigare groenendael. Med mina nuvarande två sheltisar tävlar jag mest agility. Mitt stora intresse av friskvård och rehabilitering har lett till att jag nu utbildar mig till hundfysioterapeut på UPH. Jag tar emot hundar för massage hemma men kan också göra hembesök mot bensintillägg.
Jag tar 150 kr per behandling

 
Mailadress: asa.sjoberg@humlebyns.se
Mobilnr: 0702-91 22 11
 
 

 

 

Emelie Johansson - Mullsjö

Jag heter Emelie Johansson, 26år och bor i Mullsjö ca. 3 mil norr om Jönköping. Har flera års erfarenhet av träning/tävling inom lydnad och spår och är utbildad instruktör i svenska brukshundklubben.

Just nu utbildar jag mej till Canineopat/Hundfysioterapeut på UPH och erbjuder elevbehandlingar i genuin svensk massage. Jag tar 150kr för behandling av din hund. Jag tar emot kunder hemma men åker även på hembesök. (milersättning tillkommer 20kr/mil)

Ring eller maila för tidsbokning!

Tele nr:0735-443265
Mail: j_emelie@spray.se

 
  
 
Annonser Minimera

 

  
 
Personliga uppgifter | Användarvillkor
Copyright 2009 by friskhund.se